ביוטי באז: כל מה שחם בעולם היופי והלייף-סטייל!
חודש ינואר 2026 מסמן את יריית הפתיחה של המהלכים הגדולים בענף הטיפוח והאופנה. החל מלוריאל פריז שמרחיב את נבחרת המשפיעניות שלו עם הצטרפותה של ה-IT Girl והמעצבת ליבר בלילתי, דרך דמי מור ואמילי דידונטו שמביאות זוהר הוליוודי ל-Kérastase ו-VICHY, ועד למהלכים המקומיים של עומר נודלמן, טל מורד ומישל אלגרבלי.
לוריאל פריז: ליבר בלילתי והנבחרת המקומית.

ה-IT Girl והמעצבת ליבר בלילתי, מצטרפת לנבחרת המשפיעניות של לוריאל פריז, לצד יסמין עומרי ושירה לוי, ותוביל את השקת המסקרה החדשה Telescopic Extensionist. הבחירה בבלילתי, שביססה את מעמדה כיוצרת תוכן מובילה וכמעצבת מותג הפרימיום La Fille De, נועדה לייצר חיבור אותנטי ועדכני עם הצרכנית הישראלית. המהלך המקומי בכיכובה של בלילתי יתכתב עם הקמפיין הגלובלי של דוגמנית העל קנדל ג'נר, וידגיש את המסקרה החדשנית המעניקה לריסים אורך יוצא דופן ואפקט הארכה מקסימלי.
דמי מור, הבחירה החדשה של Kérastase , כשגרירת המותג.

מותג טיפוח השיער היוקרתי Kérastase – קרסטס, בחר בשחקנית, המפיקה והסופרת המועמדת לאוסקר, דמי מור, להצטרף כשגרירה הגלובלית החדשה של המותג, בקמפיין רחב שיעלה בישראל המשלב תוכן ייחודי ברשתות החברתיות והשקות מוצרים חדשים לאורך השנה.
מור בת ה-63, נחשבת לאייקון על-זמני ששבר טאבו סביב גילנות ויופי. היא מגלמת עוצמה נשית, אלגנטיות ואינדיבידואליות. תוביל את מסעות הפרסום הבינלאומיים (גם בישראל) ותקדם את חזון המותג לשיער בריא וחזק בכל גיל.
עומר נודלמן, מצטרפת לקניוני עופר.

קבוצת קניוני עופר מהדקת את הקשר עם הקהל הצעיר ומצרפת לשורותיה את הדוגמנית והשחקנית עומר נודלמן עם למעלה מ-3.5 עוקבים . שתהיה חלק מרכזי מפעילות התוכן והדיגיטל של 18 קניוני הקבוצה ותוביל הפקות ייעודיות, אירועים חווייתיים ומהלכי תוכן תוך דגש על סטייל אותנטי שיהפכו את הקניון ממרכז קניות למרכז של בילוי וחוויה.
הפנים של 2026: אמילי דידונטו מצטרפת ל-VICHY.

מותג הדרמו-קוסמטיקה הבינלאומי VICHY – ווישי, בחר בסופר-מודל ויוצרת התוכן אמילי דידונטו כפרזנטורית הרשמית לשנת 2026. הבחירה בדידונטו בת 34, המשלבת קריירה עולמית ואימהות פוטוגנית, מסמלת את ערכי המותג: מדע מתקדם לצד אותנטיות נשית. בינואר הקרוב יעלה בישראל הקמפיין הראשון בכיכובה לקידום סדרת האנטי-אייג'ינג Liftactiv, כחלק מאסטרטגיה המנגישה פתרונות טיפוח מבוססי מחקר בגישה חכמה ולא מתאמצת.
ביזנס ופלז'ר: טל מורד ומישל אלגרבלי צמודים.

הזוג המדובר של התקופה, טל מורד ומישל אלגרבלי, עולים שלב בקשר. השניים הצטלמו השבוע לקמפיין החורף החדש של רנואר, במה שמסמן את שיתוף הפעולה המקצועי הראשון שלהם כזוג. מורד, הפרזנטור הוותיק של המותג, חלק את הסט עם אלגרבלי, שגרירת המותג הטרייה, בפריים שכולו סטייל חורפי ורומנטיקה פוטוגנית במיוחד.
לונדון מחכה לה: תרצה כהן בשיק אירופאי.

בעוד הזוג הצעיר הצטלם בארץ, שגרירת רנואר תרצה כהן הרחיקה עד לונדון כדי להצטלם לקולקציית החורף. הקולקציה שואבת השראה מהסטריט-סטייל הבריטי: סריגים בדוגמאות מסורתיות, משחקי שקיפויות מעולם הלנז'רי, וטקסטורות חמימות של אריגים עבים ופרווה – המענה המדויק לחורף עירוני מתוחכם.
שלום, בריז'יט: המחווה של סופי גינזבורג.

הבוקר נערכה הפקת אופנה מיוחדת של רנואר במחווה לאייקון הסטייל בריז'יט ברדו, שנפרדה מאיתנו השבוע. הפרזנטורית סופי גינזבורג נכנסה לנעליה של ברדו עם לוקים המשלבים שיק צרפתי, קריצה רטרואית ואלגנטיות עכשווית, המזכירים לכולנו למה הסטייל של ברדו יישאר על-זמני.
קריצה איטלקית בבילו סנטר מותג האיפור האיטלקי KIKO MILANO, פותח לראשונה סניף OUTLET בישראל בעופר בילו סנטר OUTLET בהשקעה של כמיליון ש"ח על שטח של 70 מ"ר.

הקולקציות החדשות והשקות עונתיות, החנות תפעיל מחלקת סיילים קבועה עם הנחות של עד 60%. דבר המנכ"ל: לירון חיים, מנכ"ל המתחם, מבטיח חוויית קנייה ברמה עולמית ובמחירים הנגישים ביותר.




