מוצרי בריאות והיגיינה חדשים, לחורף 2021.

4368 - מוצרי בריאות והיגיינה חדשים, לחורף 2021.

חברת דין דיאגנוסטיקה תחל לשווק בישראל את מותג ביגוד ספורט ולייף סטייל, CEP מותג גרמני ותיק ומוביל בתחום ייצור גרבי לחץ רפואיים, ביגוד ספורט מקצועי ואופנתי, המתאימים לעוסקים בכל סוגי הספורט ריצה, רכיבה על אופניים, אימונים, פילאטיס וכח ומתכתב עם אופנת הטרניגים והנוחות.

המותג מתמחה בגרבי ספורט ומשלב אופנה, טרנד, צבעוניות ולייף סטייל עם טכנולוגיה רפואית הנקראית קומפרשן (לחץ) הנפוצה בבגדי ספורט מקצועיים ומסייעת בשיפור ביצועים של ספורטאים מקצועיים.

גרבי הספורט מיועדים לנשים ולגברים ומגיעים במגוון אורכים, מידות, דגמים וצבעים אופנתיים. בין הדגמים ניתן ניתן למצוא גרביים נמוכים, גרבי עקב, גרבי חצי, גרביים גבוהים וכמו כן שרוולי קומפרשן לשוקיים בצבעים מרהיבים כמו: צהוב, כחול, אדום ועוד.

4367 - מוצרי בריאות והיגיינה חדשים, לחורף 2021.
4366 - מוצרי בריאות והיגיינה חדשים, לחורף 2021.

בזכות טכנולוגיית הקומפרשן של גרבי CEP נוצרת תחושת "לחץ" קבועה על אזור הרגל המגבירה את זרימת הדם בזמן אימון. על-ידי הגברת זרימת הדם, השרירים מקבלים יותר חמצן בזמן הפעילות וכך מאגרי האנרגיה של הגוף ממשיכים להתחדש באופן רציף, הביצועים הופכים לטובים יותר וההתאוששות לאחר מאמץ הופכת למהירה יותר. בנוסף, הגברת זרימת הדם מעודדת שמירה של טמפרטורת גוף קבועה, וכך הגרביים הופכים אידיאלים לאימון בכל תנאי האקלים, גם בחום וגם בקור. מלבד יתרונות אלה, לגרביים עיצוב אנטומי מוקפד וייחודי המתפקד כמו "עור שני" עבור כף הרגל ומסייע בשיפור הקורדינציה והיציבות, וכמו כן שלוש שכבות תמיכה המסייעות במניעת פציעות בזמן אימון.

כל גרבי הספורט של CEP מיוצרים בגרמניה על-פי סטנדרטים מחמירים, ועוברים שיפורים בלתי פוסקים על מנת להתאים לצרכי המתאמנים, בין השאר בזכות שיתופי פעולה מוצלחים עם חוקרי ספורט, אנשי מקצוע וספורטאים מכל העולם.

SUPHERB, נערכה למערכת החיסון בימי הקורונה ומשיקה תוסף המכיל את ויטמין C ויטמין D, ואבץ בכמוסה אחת, ויטמינים הנחוצים למערכת החיסון שלנו שכל כך זקוקה בימים טרופים אלה ובתקופה רבת התהפוכות וחווים אותה ביום יום.

4365 - מוצרי בריאות והיגיינה חדשים, לחורף 2021.

ההבטחה: המוצר של SUPHERB, הינו היחידי בשוק, המשלב מינונים יומיים אופטימאליים בכמוסה אחת בלבד, ובמרכזם ויטמין D במינון של 1000 יחב"ל, בהתאם להמלצת משרד הבריאות. מדובר בפורמולה חדשנית, ועדכנית, לתמיכה בהגנה הטבעית, המשלבת שלושה רכיבים אשר נחקרו ונמצאו כפועלים יחד לחיזוק מערכת החיסון.
כמו כן המוצר מגיע בכשרות בד"ץ העדה החרדית ומותאם לנטילה לטווח ארוך.
מחיר לצרכן 89.90 ₪

יופי באזז

    השם שלך (חובה)

    האימייל שלך: (חובה)

    נושא

    ההודעה שלך

    [recaptcha]