מיכל ינאי, הפרזנטורית החדשה של JEUNESSE GLOBAL.
בסוף השבוע התקיימו צילומי הקמפיין הראשון בישראל, עבור JEUNESSE GLOBAL החברה הבינלאומית למוצרי אנטי אייג'ינג בכיכובה של הפרזנטורית החדשה מיכל ינאי, באולפני וירטואלס בתל אביב.
החברה בחרה במיכל ינאי שזהו הקמפיין הראשון של ינאי עבור JEUNESSE GLOBAL שהצטלמה לסדרת סרטונים עם מוצרי הדגל של JEUNESSE GLOBAL, המשלבת מדע פורץ דרך בקו מוצרים הכולל תוספי תזונה ומוצרי טיפוח, אשר מתמקד בשיפור איכות החיים הן ברמת הנראות והן ברמת האיזון התזונתי.
על הסט פגשה ינאי את דני פלד מנכ"ל JEUNESSE GLOBAL , שאמר " שיתוף הפעולה בין מיכל ל- JEUNESSE GLOBAL, נוצר מתוך הזדהות עם עולם התוכן הרחב שמייצגת מיכל הכולל אורח חיים בריא צעיר ונמרץ ועל כן החיבור שלה אלינו הוא טבעי ונכון. אני בטוח שהקמפיין הראשון והחדש יסייע ללקוחות נוספים להיחשף לחברה ולמוצריה וליהנות מהיתרונות שהם מציעים."
קמפיין הדיגיטל עתיד לעלות לאוויר לקראת החגים. במהלך הצילומים הודיעה מיכל כי היא ומשפחתה עושים רילוקיישן ליוון.