מותג הלייפסטייל השוודי BYREDO, אחד מהשמות הייחודיים בעולם הבישום, נוחת בפקטורי 54.
מותג הבישום, BYREDO אחד מהשמות המסקרנים הייחודיים בעולם הבישום, הוקם בסטוקהולם בשנת 2006 על ידי בן גורהאם, הדוגל באסתטיקה מינימליסטית העוברת כחוט השני בכל האספקטים של המותג, החל מעיצוב האריזות והחנויות וכלה בכמות הרכיבים בבשמים המתרגמים את הזיכרונות, מקומות והרפתקאות חייו לניחוחות מורכבים ועמוקים, כאלו שגורמים לך לחזור ולרחרח שוב ושוב את מקור הריח.
מותג הבישום, BYREDO הוקם בסטוקהולם בשנת 2006 על ידי בן גורהאם, בחור צעיר עם תואר באמנות וללא השכלה או רקע בעולם הבישום, אך עם בעל חזון ייחודי, שהקים את המותג לאחר פגישה מקרית עם הבּשׂם פייר וולף, שפתחה בפניו עולם חדש ועשיר שאותו הוא מיישם בייצור הבשמים נטולי מגדר המתאימים הן לנשים והן לגברים כאשר כל אחד ואחת יכול/ה למצוא את הבושם האישי שלו/ה, כזה שמעניק את הריח המדויק והקסום עבורו ומי שמוצאים את אותו ריח חמקמק, בדרך כלל יישארו נאמנים לו כמה שנים טובות ואפילו כל החיים.
בשמי המותג מכילים 95% חומרים טבעיים ואילו תמצית הריח מהווה 15%-20% מכל בקבוק מה שגורם לניחוח להישאר לאורך זמן. היות והבשמים מיוצרים מחומרים טבעיים, הם משתנים מאדם לאדם, והריח הסופי שיתקבל תלוי בסוג העור ובשמנוניות שלו, חומציות הגוף וכו'.
המותג מציע את הבשמים הידועים ב- 16 ניחוחות שונים, שאחד מהם מזכיר פרח שפורח בשעות הלילה במדבר מוהאבי שבארה"ב, או ניחוח שמזכיר ריח עדין של כביסה לבנה,שאותו רקח מייסד המותג עבור זוגתו הרגישה לריחות עזים.
המותג הוא בעל אסתטיקה מינימליסטית מובהקת שעוברת כחוט השני בכל האספקטים של המותג, החל מעיצוב האריזות והחנויות וכלה בכמות הרכיבים שמרכיבים כל בושם. נראות המוצרים מתהדרת בשפה עיצובית נקייה, אחידה ואחידה. הבושם הוא בעל זכוכית עבה שקופה, פקק שחור וטיפוגרפיה המזוהה עם המותג.
מוצרים של ביירדו נמכרים כיום ב- 40 מדינות ברחבי העולם, בערים כמו לונדון, סטוקהולם, מיאמי, ניו יורק. בין הניחוחות המזוהים שהפכו את המותג לסיפור הצלחה שיימכרו ברשת כמו ניחוחות פרחי הלילי והצבעוני זעפרן שחור, נראות המוצרים מתהדרת בשפה עיצובית נקייה, אחידה ואחידה. הבושם הוא בעל זכוכית עבה שקופה, פקק שחור וטיפוגרפיה המזוהה עם המותג כמו כן ימכרו נרות, מבשמים לבית ומוצרי טיפוח כמו סבון וקרם ידיים ריחני, בושם לשיער ועוד.
מחירים: בושם בגודל 50 מ"ל, 499 ₪ מחיר בושם בגודל 100 מ"ל, 799 ₪ המותג הבישום BYREDO יימכר בחנות פקטורי 54 נשים בקניון רמת אביב.