בין נשנוש בריא לפינוק מושחת: כל מה שחדש במקפיא ולנשנוש בריא על הדרך.
הקיץ של 2026 כבר כאן, ואיתו הדילמה המוכרת לכל אמא: איך לשלב בין תזונה איכותית ומזינה לבין רגעי הפינוק שכולנו זקוקים להם? הפעם במדור, אנחנו בודקות את החידושים שמתאימים לכל המשפחה, ממחיות הפרי האורגניות של "תבואות", שהן מזמן לא רק לתינוקות אלא בוסט אנרגיה מושלם לילדים בכל גיל וגם ולנו, ועד לנבחרת הגלידות החדשה של נסטלה שתסגור לכן את הפינה של המתוק בסוף היום.
חברת "תבואות" מרחיבה את הזמינות של סדרת מחיות הפרי האורגניות שלה, וכעת תוכלו למצוא אותן גם ברשתות המזון והפארם.

מדובר ב-100% פרי איטלקי משובח, ללא הנדסה גנטית, חומרי הדברה, חומרים משמרים או תוספת סוכר. האריזה היא פורמט "סקוויז" נוח עם פקק לסגירה חוזרת פתרון מושלם לגינה, לנסיעות או כתוספת זמינה ובריאה לילדים בכל גיל וגם לנו.
מה בתפריט?
7 שילובים מרעננים, ביניהם: שזיף (מעולה לעיכול!), תפוח-בננה, מנגו-אפרסק, ואפילו שילוב טרופי של תפוח-אננס-קוקוס.
הבונוס לאמא: המחיות נהדרות לשדרוג שייקים או כחומר גלם לאפייה בריאה יותר.
כשרות: פרווה, אישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הבד"ץ מחזיקי הדת. מחיר: 5.90–6.90 ש"ח
העונה החמה כבר כאן: גלידות נסטלה פותחת את עונת 2026 עם בשורות מרעננות לכל המשפחה:

לחובבות הפינוק המוגזם: סדרת Crunch מתרחבת לעולם הסנדוויץ' עם "קראנץ' וניל פליק" בציפוי שוקולד חלב ואורז תפוח. לראשונה, תוכלו למצוא אותו גם במאגדת ביתית של 6 יחידות (בגודל נוח של 51 גרם), כדי שתמיד יהיה משהו במקפיא כשהחשק מתעורר.

גם סדרת Extreme מתחדשת בטילון ענק בטעם פקאן עם ליבת טופי, ובטילון קטן בטעם ריבת חלב – הגודל המדויק לסיפוק הקריב בלי רגשות אשם.
לשומרות על ה-Wellness:

אם אתן מחפשות את האיזון בין טעם לבריאות, סדרת La Frutta (50% פרי) משיקה את טעם אפרסק-משמש המרענן. בנוסף, שלגון הקוקוס-אננס המצליח מגיע מעתה גם במאגדת פרווה (טבעונית).
בגזרת ה-99 קלוריות, תמצאו מאגדת חדשה של וניל ופירות יער בציפוי שוקולד חלב ושברי וופל – פינוק אמיתי בפחות מ-100 קלוריות.
לרגעים משפחתיים בסלון:

סדרת לה קרמריה מתחדשת בגלידת "קרמל מלוח ונוגט" (1.4 ליטר) – השילוב המושלם בין מתוק למלוח שסוגר את הפינה של הקינוח הביתי.
כשרות: תלוי במוצר (בד"צ והרבנות הראשית).




