ומי הגיע להשקת המיתוג מחדש, של חברת התכשיטים "TOUS"?
להשקת המיתוג מחדש של חברת חברת התכשיטים הבינלאומית TOUS, שהתקיים באולם האירועים- High&, הגיעו מיטב משפיעני וסלבריטאי ישראל כמו השחקנית והדוגמנית טיילור מלכוב, הכלה הטרייה ליבר בלילתי, שירה גוטמן קורן, השחקנית הילה סעדה, כוכבת הרשת והזמרת אנג׳ל ברנס, גורו האיפור גילי אלגבי, נטע צ'רנר, הדוגמנית סתיו סטרשקו, הדוגמנים יובל הראל ודויד סליחוב, לירון לב, מירן מנקס, הזמרת אור אכד כהן ועוד.
אז מה מסתתר מאחרי מהלך המיתוג מחדש של TOUS הקורא תיגר על המוסכמות בעולם ובעולם התכשיטים בפרט?
תהליך המיתוג מחדש שעובר המותג שמטרתו להיות מותג התכשיטים הטרנדי והמוביל בעולם בתהליך הטרנספורמציה כולל את לוגו המותג, הלוק, הוייב והשפה התקשורתית של המותג, החברה מתמקדת בשלוש תכונות: נועזות, יצירתיות וחוש הומור שיתבטא בקריאטיב בועט וחזק ומציג אופנת רחוב במיטבה, בשילוב של חלק מפריטי התכשיטים האייקונים של המותג לצד פריטים מהקולקציה החדשה.
TOUS כחברת תכשיטים בעלת יצירתיות וביטוי עצמי מבקשת לשנות את תפיסת לקוחותייה כאשר התכשיטים והאקססוריז משנים את תפיסת המגדריות ויהיו יוניסקס המיועדים גם לנשים, גברים.
TOUS מעבירה את מהות המותג החדשה באמצעות קמפיין חדש עם לוגו החדש שהושק מציג טיפוגרפיה חדשה שהיא חזקה וידידותית בשל צורותיו המעוגלות שמאפשר התאמה אישית טובה יותר וקלה לקריאה בסביבה דיגיטלית שאותו מובילים דוגמנים לצד דוגמניות ואף כלב מתוק.
הקמפיין יעלה כמהלך אסטרטגי של 360 מעלות – בטלוויזיה, דיגיטל, שילוט חוצות, קניונים, משפיעניות ועוד.